Και ο Ευαγγέλου στο στόχαστρο του Κάρλος Γκονσάλβες

Μετά τους Κουρμπέλη και Κουτρουμπή, ο Πορτογάλος ατζέντης επιχειρεί να εκπροσωπήσει και τον Στέφανο Ευαγγέλου, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κάρλος Γκονσάλβες, ο μάνατζερ του Ζέκα, ο οποίος πήγε τον Πορτογάλο στην Κοπεγχάγη φέρνοντας μάλιστα συμφέρουσα συμφωνία για τον Παναθηναϊκό, έχει κάνει κι άλλα ανοίγματα προς παίκτες του πράσινου ρόστερ.

Κουτρουμπής και Κουρμπέλης ήδη πήραν την απόφαση να πορευτούν μαζί του, προφανώς ακούγοντας απ’ τον ίδιο πως μπορεί εύκολα να τους βρει ομάδα στο εξωτερικό και σίγουρα καλύτερες συνθήκες δουλειάς απ’ αυτές που βιώνουν τώρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο δεν θα μείνει μόνο σε αυτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέφανος Ευαγγέλου βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο του Πορτογάλου ατζέντη και ήδη έχουν γίνει κινήσεις για να τον εκπροσωπήσει με την προοπτική να του φέρει μια πρόταση από το εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός στόπερ του Παναθηναϊκού, που πήγε στο τριφύλλι με τις καλύτερες συστάσεις, αλλά είναι αλήθεια πως έχει μείνει στάσιμος, έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως θα βρει πιο εύκολα ομάδα. Και το σκέφτεται σοβαρά να πορευτεί με τον Γκονσάλβες, γνωρίζοντας από συμπαίκτες του ότι την ξέρει καλά την πιάτσα ο συγκεκριμένος.

Όσο για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό; Προς το παρόν δεν υπάρχει το παραμικρό. Πριν από 20 μέρες ο Ευαγγέλου με δηλώσεις του είπε πως θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν τον έχει πλησιάσει για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης. Και δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο τώρα, με τις συνθήκες που επικρατούν στον σύλλογο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από