«Στόλισε» με… γαλλικά τον Χάνσεν ο Μπίσεσβαρ: «F@ck off!» (vid)

Μετά τη λήξη του ημιχρόνου ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ πήγε στον Νορβηγό ρέφερι για να διαμαρτυρηθεί και αφού συζήτησε μαζί του για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια γύρισε την πλάτη και του είπε «F@ck off!».

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Αρη στην Τούμπα για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου να… στολίζει με «γαλλικά» τον διαιτητή της αναμέτρησης, Τόρε Χάνσεν.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη λήξη του ημιχρόνου πήγε στον Νορβηγό διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί και αφού συζήτησε μαζί του για μερικά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια γύρισε την πλάτη και του είπε «F@ck off».

Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τα… γαλλικά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ προς τον Σκανδιναβό ρέφερι, με το βίντεο να δείχνει ξεκάθαρα τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου να «στολίζει» τον Τόρε Χάνσεν.

Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν το έκανε μπροστά στον Νορβηγό ρέφερι, αλλά την ώρα που έφευγε προς τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα ο Σκανδιναβός διαιτητής να μην αντιληφθεί το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από