ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ρουμάνος έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα: μία θέση παίζεται μεταξύ του Σάκχοφ και του Ολιβέιρα και μια άλλη μεταξύ του Ζαμπά και του Ενρίκε.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (3/3) στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και θέλει το διπλό για να κάνει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο.

Ο Δικέφαλος, ο οποίος είναι αήττητος φέτος στο πρωτάθλημα έχοντας 19 νίκες και 3 ισοπαλίες προέρχεται από την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από ένα δραματικό ματς με τον Πανιώνιο το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Έτσι υπάρχει έξτρα κούραση στους παίκτες του Λουτσέσκου, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Πέλκα και Ελ Καντουρί.

Οι 18 παίκτες που είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Ζαμπά, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Πέρα από τους τραυματίες, εκτός έμειναν και οι Τόσκα, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κάνιας, Καρέλης, Μπαλογιάννης, Λύρατζης, Σιαμπάνης και Γλύκος.

Ο Λουτσέσκου έχει δύο διλήμματα για την ενδεκάδα του. Μία θέση παίζεται μεταξύ του Σάκχοφ και του Ολιβέιρα και μια άλλη μεταξύ του Ζαμπά και του Ενρίκε.

Ο Πασχαλάκης θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια θα παίξει αριστερά και ο Μάτος δεξιά στην άμυνα, ενώ κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Βαρέλα με τον Κρέσπο, στη μεσαία γραμμή θα βρεθεί ο Μαουρίσιο μαζί με τον Σάκχοφ ή τον Ολιβέιρα, πιο μπροστά τους θα παίξει ο Μπίσεσβαρ, δεξιά στην επίθεση ο Λημνιός, στην κορυφή ο Άκπομ και αριστερά ο Ενρίκε ή ο Ζαμπά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από