Ολυμπιακός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Σισέ

Ο Αφρικανός σέντερ μπακ ανέβασε πυρετό και δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνη, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να μην συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (4/3, 19:00) τον Παπέ Αμπού Σισέ προκάλεσε έκπληξη, ωστόσο, ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ δεν έμεινε εκτός για λόγους τακτικής, αλλά λόγω ίωσης.

Ο Αφρικανός κεντρικός αμυντικός ανέβασε πυρετό και δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την Ελαφρά Ταξιαρχία. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν ήθελε να ρισκάρει και για να τον προφυλάξει αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Υπενθυμίζουμε για τον αγώνα της Ριζούπολης ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Ζιλ Ντίας, Γιάγκος Βούκοβιτς, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Μαντί Καμαρά και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 13 ματς πρωταθλήματος και έχει πετύχει 1 γκολ, ενώ συνολικά έχει παίξει σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 2 γκολ σε 1.980 λεπτά συμμετοχής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από