Αμφίβολος ο Μπακάκης με Παναθηναϊκό

Την τελευταία στιγμή φαίνεται πως θα κριθεί η συμμετοχή του δεξιού οπισθοφύλακα της «Ένωσης» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την περίπτωση του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» υπέστη πρόβλημα τραυματισμού κόντρα στον Άρη και η συμμετοχή του στο προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον αέρα.

Ο 27χρονος νιώθει έντονες ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και παραμένει αμφίβολος για το ματς με τους «πράσινους», προκαλώντας έναν ακόμη πονοκέφαλο για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός βλέπει τον κίνδυνο ακόμη μιας απουσίας στα άκρα της άμυνας, καθώς εδώ και καιρό δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λόπεζ και Χουλτ.

Το κακό για την «Ένωση»… τρίτωσε και πλέον ο μοναδικός που λογίζεται ως καθαρός ακραίος είναι ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Πάντως, τα προβλήματα τραυματισμών δεν σταματούν εκεί. Ο Αντρέ Σιμόες έχει μια διάταση στον αριστερό δικέφαλο, αλλά στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα είναι πιο αισιόδοξα, λόγω των αρκετών εναλλακτικών.

Αντικαταστάτης του Πορτογάλου προορίζεται ο Νέναντ Κρίστισιτς, ο οποίος από αύριο (05/03) θα μπει κανονικά σε φούλ προπονήσεις, θέτοντας εαυτόν διαθέσιμο για το επερχόμενο παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από