Βελέντζας: «Προσπαθούμε με όλες μας τι δυνάμεις, θα δείξει το μέλλον για τον Τεννέ»

Ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου μετά το Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός για την προσπάθεια της Ελαφράς Ταξιαρχίας σε κάθε παιχνίδι αλλά και για το μέλλον του τεχνικού της ομάδας.

Ο ουραγός της βαθμολογίας, Απόλλωνας Σμύρνης, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με 0-2 και ο συνεργάτης του Μπάμπη Τεννέ, Λευτέρης Βελέντζας, μίλησε στην καθορισμένη συνέντευξη Τύπου για την προσπάθεια των παικτών της ομάδας σε κάθε παιχνίδι, για την αποχώρηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και για το μέλλον του τεχνικού του συλλόγου.

Ο Βελέντζας τόνισε τα εξής:

Για την κατάσταση του Απόλλωνα: «Είμαστε σε μία θέση άσχημη αλλά κάθε φορά πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να κάνουμε καλή προετοιμασία για να αντιμετωπίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο με αξιοπρέπεια. Όπως με ΑΕΚ έτσι και με Ολυμπιακό κάναμε ότι μπορούσαμε. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις. Το ίδιο θα συνεχίσουμε και για τα επόμενα επτά ματς. Θα προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλοί σε κάθε παιχνίδι»

Για την αποχώρηση του Μονεμβασιώτη: «Στις οικονομικές υποχρεώσεις του που απασχολεί και τους παίκτες ο σύλλογος θα είναι σωστός μέχρι τέλους. Σίγουρα όλο αυτό μας δημιουργεί πιο μεγάλο πρόβλημα. Το τι γίνεται με τον πρόεδρο και τους φιλάθλους. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο αλλά είμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση»

Για το εάν θα φύγει ο Τεννές: «Δεν σας κάλυψε αυτό που είπε ο κ. Τεννές; Ο κ. Μονεμβασιώτης παραιτήθηκε. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο κύριος Μπάμπης. Είναι προπονητής του Απόλλωνα και αύριο έχουμε προπόνηση. Θα δείξει το μέλλον»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από