ΑΕΚ: Υποψήφιος ο Τσόσιτς για αριστερό μπακ στο ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος βασικός υποψήφιος για το αριστερό άκρο της άμυνας το Σάββατο στο ΟΑΚΑ

Πολλά τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ… Ο Ισπανός προπονητής καλείται να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Νίκλας Χουλτ, Ελντερ Λόπες, αλλά και του Μιχάλη Μπακάκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ. Ο Ελληνας μπακ μετά το χτύπημα του στο Χαριλάου κόντρα στον Αρη, η μαγνητική του έδειξε καθαρή, αλλά έχει επιβαρυνθεί αρκετά και αναμένεται να μείνει εκτός για να αποφορτιστεί πλήρως.

Αυτό αυτομάτως δημιουργεί… κενό αριστερά. Και βασικός υποψήφιος να καλύψει την θέση είναι ο Ούρος Τσόσιτς, με τον Χιμένεθ να επιστρέφει σε διάταξη με δύο στόπερ και τετραδα. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά σε δράση και θα είναι στο πλάι του Μάριου Οικονόμου στα στόπερ. Και ο Σέρβος που δεν… πατά καλά τελευταία, είναι η λύση του Χιμένεθ για το αριστερό άκρο, την στιγμή που φέτος έχει παίξει κεντρικός αμυντικός, δεξί μπακ και αμυντικός μέσος!

Ομως τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί… Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Αντρέ Σιμόες παραμένουν εκτός προπονήσεων. Πάντως αύριο θα ξεκαθαρίσει και για τον αρχηγό και για τον Πορτογάλο η συμμετοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από