Άκπομ: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της ομάδας στη νίκη επί του Ατρόμητου.

Ο Τσούμπα Άκπομ αναδείχθηκε MVP του ΠΑΟΚ στη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου.

Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά κέρδισε δύο πέναλτι και είχε πολύ καλή παρουσία συμβάλλοντας τα μέγιστα για την επικράτηση του Δικέφαλου.

Μιλώντας στη Nova, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP παρότι δε σκόραρε και είπε: «Το μόνο που σκέφτομαι είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, για να είμαι ειλικρινής. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, είτε σκοράρω είτε όχι και κρατάμε τη νίκη για την πορεία μας προς τον τίτλο».

Για το πως ένιωσε ο ίδιος την αναμέτρηση: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, γιατί ο Ατρόμητος είναι ψηλά στη βαθμολογία. Περιμένουμε κι άλλα τέτοια σκληρά παιχνίδια γιατί όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Είχαμε όμως την ίδια προσέγγιση όπως και σε άλλους αγώνες».

Για το αν μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ και η κούραση που μπορεί να βγει: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν ντέρμπι. Ο προπονητής μας ετοιμάζει κατάλληλα. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία εδώ! Σκεφτόμαστε το νταμπλ. Αυτή είναι η νοοτροπία για να γράψουμε ιστορία. Αυτή είναι η προσέγγιση, σε κάθε παιχνίδι, είναι σαν ντέρμπι, σαν τελικός. Έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος».

Για το γεμάτο γήπεδο και τα συνθήματα για το πρωτάθλημα: «Οι οπαδοί είναι απίστευτοι. Μου κάνουν έκπληξη σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα ήταν γεμάτο το γήπεδο, παρότι δεν ήταν ένα ντέρμπι. Δε σταμάτησαν να φωνάζουν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι τους χρωστάμε πολλά και εκτιμάμε πολύ τη στήριξη τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από