Μάντζιος: «Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη»

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης, τονίζοντας πως ήταν ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο Άκης Μάντζιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Ξάνθη, λέγοντας πως η ομάδα του πήρε μια πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων τόνισε μεταξύ άλλων πως ήταν ένα παιχνίδι υπομονής το σημερινό που όμως έπρεπε να κερδίσει η ομάδα του, ενώ μίλησε για τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στα λόγια που είπε στην ανάπαυλα που βοήθησαν να αλλάξει η εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

«Ήταν μία πολύ σημαντική και δίκαιη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο όπως η Ξάνθη, Υπήρχε πίεση για το αποτέλεσμα, υπήρχε πίεση γιατι περάσαμε και μία δύσκολη εβδομάδα. Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές γίναμε καλύτεροι και φτάσαμε στη νίκη. Ήταν ένα ματς υπομονής και το ξέραμε κόντρα σε μία ομάδα που δύσκολα δέχεται γκολ. Είχαμε τις στιγμές μας, σκοράραμε και δίκαια κερδίσαμε. Ευχαριστούμε και τον κόσμο για την στήριξη».

Σχετικά με το τι είπε στο ημίχρονο στους παίκτες του και άλλαξαν εικόνα: «Τους είπα ότι είναι καλοί παίκτες, είναι έμπειροι και να διαχειριστούν το παιχνίδι. Έπρεπε να βάλουμε κάτω την μπάλα , περιμέναμε ότι θα έρθει η καλή στιγμή και ήρθε, σκοράραμε και ήρθε η σημαντική νίκη».

Για τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο: «Περισσότερο από κούραση ήταν, ο ίδιος είχε μία περιπέτεια, ένα προσωπικό θέμα. Θα μπορούσε μάλιστα να μην παίξει,έθεσε όμως εαυτόν στην ομάδα και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια». Κλείνοντας αναφέρθηκε στο ζήτημα της κυκλοφορίας της μπάλας. «Ο Άρσε δεν νομίζω ότι ήταν κακός σήμερα, Πήρε μπάλα και προσπάθησε. Αρχικά υπήρχε μία δυσλειτουργία όσον αφορά τον άξονα, υπήρχαν λάθη από έμπειρους παίκτες, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από