Τόνσο και Ντιγκινί «σκότωσαν» τον Απόλλωνα, 3-0 (vids)

Στο 54ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Απόλλωνα, ο Τόνσο διπλασίασε τα τέρματα των Κίτρινων (2-0) εκμεταλλευόμενος την κακή απομάκρυνση του Αγροδήμου, ενώ 9 λεπτά αργότερα ο Ντιγκινί «έγραψε» το 3-0.

Λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Μάρτιν Τόνσο, εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απομάκρυνση ου Αγροδήμου και «εκτέλεσε» τον Αστρά κάνοντας το 2-0 για τον Άρη στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύνρης, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα των Κίτρινων.

Εννέα λεπτά αργότερα,  σε φάση διαρκείας η μπάλα έφτασε στον Ντιγκινί που πλασάρει προ κενής εστίας σε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, «γράφοντας» το 3-0 της ομάδας του.

Πιο αναλυτικά, ο Ματέο Γκαρσία έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Στάθης δεν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν πίσω του ο Μαρτίνες, δίνοντάς του τη μπάλα στην προσπάθεια να διώξει σε κόρνερ. Ο Αργεντινός βρήκε τον Ντιγκινί, ο οποίος σκόραρε από θέση βολής.

Το σκορ για τους Κίτρινους είχε ανοίξει στο 8ο λεπτό ο Γάλλος άσος από το σημείο του πέναλτι (1-0), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Θεσσαλονικείς διαμαρτυρήθηκαν και για τον μη καταλογισμό πέναλτι. 

Δείτε τα δύο γκολ του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο από Τόνσο και Ντιγκινί:

Το 2-0:

To 3-0:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από