Πιστός στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε

Ο Πορτογάλος εξτρέμ παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες του εξωτερικού προς το πρόσωπό του, μένει ασυγκίνητος και προσηλωμένος στους ερυθρόλευκους.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ήρθε το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τους ερυθρόλευκους να εκμεταλλεύονται τα προβλήματα στον πορτογαλικό σύλλογο και να τον αποκτούν με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην πορεία της χρονιάς ο μικρόσωμος εξτρέμ, κέρδισε τους πάντες στο Λιμάνι, τόσο στην ομάδα όσο και στις κερκίδες με τα σπάνια προσόντα του, μιας και η ντρίπλα, η ταχύτητα και η φαντασία του δεν συναντάται εύκολα σε ποδοσφαιριστές, πόσο μάλλον στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι από τα βασικά κομμάτια του παζλ του Μαρτίνς και μετρά ήδη 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ. Είναι λογικό ένας παίκτης της ηλικίας τους (23 χρονών) με τα προσόντα του και τις εμφανίσεις που κάνει, να προσελκύει το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Ωστόσο ο Ποντένσε δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τόσο νωρίς από τους Πειραιώτες καθώς έχει θέσει σημαντικούς στόχους και θέλει να τους εκπληρώσει με τους ερυθρόλευκους. Αυτοί δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος αλλά και την εμπειρία της συμμετοχής σε όμιλο του Champions League, κάτι που δεν έχει καταφέρει έως τώρα στην καριέρα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από