ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, νέο πρόβλημα με Γιακουμάκη

Ο Μιχόγεβιτς ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Γιακουμάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στo γαστροκνήμιο – Προβλήματα για Σακόρ, Ναμπί και Δερμιτζάκη.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (31/3, 16:00) με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση της Τρίτης άφησε ανάμεικτα συναισθήματα για τον Χάιμε Βέρα, καθώς ο Χιλιανός προπονητής είδε μεν τον Μιχόγεβιτς να ανεβάζει στροφές, αλλά και τέσσερις παίκτες του να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και να είναι αμφίβολοι για το ματς με τον Αρη.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος αμυντικός ακολούθησε μέρος του προγράμματος και τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στo γαστροκνήμιο, όπως και ο Βαγιεμπά Σακόρ, λόγω ενοχλήσεων στο ισχύο.

Το δικό του πρόγραμμα ακολούθησε επίσης ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Αντίλ Ναμπί έκανε θεραπεία. Από την προπόνηση απουσίασε ο Έρικ Πέρσον, ο οποίος έχει άδεια και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Η επόμενη προπόνηση του ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (27/3).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από