Στο ίδιο τραπέζι ο Βασιλειάδης με τον καταδικασμένο Γκαγκάτση

Ο υφυπουργός αθλητισμού άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στον καταδικασμένο Βασίλη Γκαγκάτση. Όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για την τήρηση της νομιμότητας αλλά δέχεται να συνομιλεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Λίγκας.

Η συνάντηση του υφυπουργού Γιώργου Βασιλειάδη με την Σούπερ Λίγκα υποτίθεται πως θα «έβγαζε» ειδήσεις για το περίφημο θέμα της αναδιάρθρωσης. Και λέμε υποτίθεται γιατί πολύ απλά οι πρώτες ατάκες ανάμεσα στον υφυπουργό και στελέχη της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος πριν από την έναρξη της συνάντησης, φανερώνουν πως για την… ταμπακιέρα δεν θα ειπωθεί κουβέντα. Ωστόσο υπάρχει ένα πολύ σημαντικό θέμα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο κι έχει να κάνει με την παρουσία του Βασίλη Γκαγκάτση στην συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

Κι εδώ είναι πραγματικά ν’ απορεί κάποιος για την άνεση με την οποία ανοίγει τις πόρτες του γραφείου του ο υφυπουργός Αθλητισμού, για τον καταδικασμένο Βασίλη Γκαγκάτση. Προφανώς ο Γιώργος Βασιλειάδης όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για την τήρηση της νομιμότητας αλλά δέχεται κιόλας να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σούπερ Λίγκας.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Βασιλειάδης δεν έχει κανένα πρόβλημα να δέχεται στο γραφείο του τον Βασίλη Γκαγκάτση, όπως φαίνεται και από την σημερινή συνάντηση, παρά το ότι γνωρίζει πολύ καλά πως υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του διευθύνοντος συμβούλου της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

Είναι… κομματάκι δύσκολο να μην έχει ενημερωθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης που αφορούν τον Βασίλη Γκαγκάτση. Κάτι θα έχει… πάρει το αυτί του Γιώργου Βασιλειάδη για τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του Γκαγκάτση. Κι όμως, αυτό δεν εμποδίζει τον υφυπουργό να τον δέχεται στο γραφείο του, για να συζητήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά λοιπόν το θέμα της αναδιάρθρωσης είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να γίνει κουβέντα. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης ρώτησε τον υφυπουργό για τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του, αν πρόκειται για την τροπολογία που αφορά την αναδιάρθρωση με τον Βασιλειάδη να απαντά. «Έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι εκτός ατζέντας».

Ο υφυπουργός θέλησε δηλαδή με αυτό τον τρόπο να ξεκαθαρίσει στα στελέχη της λίγκας και τους εκπροσώπους των ομάδων κάθε κουβέντα περί αναδιάρθρωσης, πριν ξεκινήσει η συνάντηση.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από