Ούτε το συζητούν στον Παναθηναϊκό για πώληση στον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Σαββίδης ευχήθηκε στον Μπουζούκη για τα γενέθλιά του! Το μυαλό είναι λογικό να ταξιδεύει, τα σενάρια για τον Κουρμπέλη δεν έχουν σβήσει, αλλά στο «τριφύλλι» δεν συζητούν την πώληση παίκτη τους σε ελληνικό σύλλογο.

«Στον ΠΑΟΚ αρέσει ο Μπουζούκης». Αυτό γράφτηκε σε ΜΜΕ μετά τον αγώνα των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ. «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον Κουρμπέλη», τονίζεται, παράλληλα, εδώ και μέρες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν και οι ευχές του Γιώργου Σαββίδη στον νεαρό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού! Ο Μπουζούκης έκλεισε σήμερα τα 21 του χρόνια και ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον νεαρό παίκτη, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram χρόνια πολλά, ενώ είχε και emoticon που τον χαρακτήριζε κορυφαίο. Σαφώς και δεν είναι κακό, απλώς είναι περίεργο για τα ελληνικά δεδομένα. Δεν θέλει πολύ, λοιπόν, για να «ταξιδέψει» το μυαλό.

Τα όσα έγιναν, όμως, τον Γενάρη του 2018, ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Τότε, ο Παναθηναϊκός συζητούσε την πώληση του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ και μάλιστα η μεταγραφή χάλασε εξαιτίας του ποδοσφαιριστή. Στελέχη της διοίκησης, επίσης, ουσιαστικά έσπρωχναν στον Ολυμπιακό παίκτες όπως οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες. Τώρα αυτά τελείωσαν.

Να πουληθούν το καλοκαίρι ο Μπουζούκης ή ο Κουρμπέλης (απίθανο και οι δύο) δεν αποκλείεται. Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι αποκλείεται οι Νταμπίζας, Δώνης, να συζητήσουν την πώληση οποιουδήποτε στον ΠΑΟΚ και γενικά σε ελληνικό σύλλογο. Ξέρουν ότι αυτό θα είναι πισωγύρισμα. Να κάνει ο ΠΑΟΚ πρόταση για κάποιον παίκτη του «τριφυλλιού», ναι είναι πιθανό, αλλά αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία να το διαπραγματευτεί.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από