Απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών του ΠΑΟΚ από Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποφάσισε να βάλει stop στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη για το τυπικό της υπόθεσης, αφού στην ανακοίνωση δεν υπάρχει απαγόρευση για μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Η Ξάνθη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στα Πηγάδια για την 26η αγωνιστική της Super League, με τις δύο ομάδες να έχουν αποφασίσει πως θα υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης όμως αποφάσισε την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φίλων του Δικεφάλου του βορρά στην ακριτική πόλη σε μία τυπική κίνηση για τα μάτια του κόσμου.

Ο υφυπουργός αθλητισμού λοιπόν έβαλε stop στην οργανωμένη μετακίνηση, όχι όμως και στη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων, οπότε οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα βρεθούν κανονικά στις κερκίδες του Ξάνθη Arena. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για περίπου 4.600 εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους, που όπως καταλαβαίνει κανείς θα είναι περισσότεροι από τους φίλους της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018-2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (31-3-2019) και ώρα 19:00, στο γήπεδο XANTHI F.C. ARENA , για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από