Λαμία: Με Καραμάνο απέναντι στον Πανιώνιο

Ο 29χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας για το ματς με τον Πανιώνιο (30/3, 19:00).

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η Λαμία την προετοιμασία της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο (30/3, 19:00) για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με την τελευταία προπόνηση μάλιστα να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα στον Μάκη Χάβο.

Ο έμπειρος τεχνικός είδε τον Τάσο Καραμάνο να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το ματς με τους Κυανέρυθρους. Ο 29χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και συμπεριελήφθη στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Στην 20άδα, την οποία ανακοίνωσε ο Μάκης Χάβος μετά το τέλος της προπόνησης, συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Μπαράλες, Πλιάτσικας και Μπεχαράνο, οι οποίοι είναι απόλυτα έτοιμοι και υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από