ΟΦΗ: «Μέσα» ο Γιακουμάκης, παίζει με ΠΑΣ!

Ο 24χρονος επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα για τη μεγάλη μάχη με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/04, 17:15).

Την προετοιμασία του για τον τελικό παραμονή παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα (06/04, 17:15) συνεχίζει ο ΟΦΗ, με την προπόνηση της Τρίτης να επιφυλάσσει ευχάριστα νέα για τον Χάιμε Βέρα.

Ο τεχνικός των Κρητικών είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Γιακουμάκη να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 24χρονος φορ επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και τέθηκε στη διάθεση του Χιλιανού για τη μεγάλη μάχη με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Αντίθετα με τον Γιακουμάκη, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βαγιεμπά Σακόρ έκανε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους έκανε και ο Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος αύριο (3/4) αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Οσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, η προπόνηση της κρητικής ομάδας περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Άρη έκαναν αποκατάσταση. Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης (3/4).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από