Λαμία: Στην αποστολή ο Σκόνδρας, εκτός οι Σαράνοφ και Βασιλαντωνόπουλος

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ - «Μέσα» ο Σκόνδρας, εκτός για λόγους τακτικής οι Σαράνοφ και Βασιλαντωνόπουλο.

Ετοιμη για τη μεγάλη μάχη με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι η Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας το απόγευμα της Τρίτης να ολοκληρώνει χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (03/04, 21:30).

Στην σημερινή προπόνηση, που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ο Μάκης Χάβος είδε με ικανοποίηση τον Γιάννη Σκόνδρα να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε από το πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και να ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.

Ο έμπειρος άσος συμπεριελήφθη στην αποστολή, στην οποία δεν βρίσκεται ο Μπόγιαν Σαράνοφ για λόγους τακτικής, όπως επίσης και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νίκος Μελίσσας.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Πίτι, Μπερτόλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από