Ατρόμητος: Επιστροφή Ουγκράι μετά από 5 μήνες!

Ο Ούγγρος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή μετά από σχεδόν 5 μήνες – Αναλυτικά οι επιλογές του Κάναντι για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (8/4, 19:00), για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κυανόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και στη συνέχεια ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται και το όνομα του Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν 5 μήνες!

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ούγγρος επιθετικός ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που έγινε στις 11 Νοεμβρίου. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μάντσον και οι Βασιλακάκης, Κορτ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους; Μέγιερι, Ρισβάνη, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρη, Χατζηισαϊα, Κιβρακίδη, Ουγκράι, Κατράνη, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλο, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από