Παναθηναϊκός: Ο Δώνης… τελείωσε τον Μουνιέ

Μέρες μετράει πλέον στον Παναθηναϊκό ο Αντονί Μουνιέ.

Δεν είναι κάτι νέο. Απλά μοιάζει πλέον περισσότερο… επίσημο. Ο Αντονί Μουνιέ εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη εν όψει της επόμενης σεζόν.

Όχι γιατί ο Έλληνας προπονητής δεν εκτιμά τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Ούτε γιατί θεωρεί πως ο υγιής Μουνιέ δεν μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, ακόμα και σε έναν περισσότερο ποιοτικό Παναθηναϊκό, ο Γάλλος θα μπορούσε να αγωνίζεται και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όμως το… μυστικό κρύβεται στη λέξη «υγιής». Ο Αντονί Μουνιέ δεν υπήρξε ποτέ εντελώς υγιής από τη μέρα που ήρθε στον Παναθηναϊκό. Και αυτό είναι το μεγάλο του πρόβλημα. Ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει σερί αγώνων, καθώς οι τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν σε όλη του την πορεία στο τριφύλλι.

Φέτος ήταν για τον ίδιο μια χρονιά… αποδείξεων για το πόσο μπορεί να βρει ρόλο, να πάρει σερί παιχνίδια, να κάνει τη διαφορα, να παραμείνει υγιής, να αποδειχτεί σημαντικός για την ομάδα του, να βρει ξανά τον εαυτό του. Δεν κατάφερε τίποτα απ’ όλα αυτά. Κάτι που στεναχωρεί πρώτα απ’ όλα τον ίδιο, ο οποίος δέθηκε με την ομάδα. Αλλά και την ομάδα, που γνωρίζει πως ένα στοίχημα μεγάλο και σημαντικό δεν της βγήκε.

«Είναι καλός παίκτης, αλλά φέτος είχε πολλούς τραυματισμούς και δεν έδωσε αυτά που θα ήθελε και που θέλαμε», ήταν η ατάκα του Γιώργου Δώνη στην «Αθλητική Κυριακή». Επί της ουσίας η… σφραγίδα πως το θέμα Παναθηναϊκός και Μουνιέ είναι πλέον τελειωμένο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από