Ο Άρης, ο Σούντγκρεν, ο Χόλμπεργκ και ο Μπεργκ!

Ο παίκτης της ΑΙΚ Στοχόλμης, Πάνος Δημητριάδης αναφέρθηκε στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Σάββα Παντελίδη.

Οι Ντάνιελ Σούντγκρεν και Κάλε Χόλμπεργκ, εξακολουθούν να βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Πάνος Δημητριάδης, αναφέρθηκε στους δυο Σουηδούς παίκτες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και τα πηγαίνουμε πολύ καλά μαζί. Είχαμε πολλούς κοινούς φίλους, αλλά δεν είχε τύχει να παίξουμε μαζί μέχρι φέτος. Τον πατέρα του ξέρω, τον θαύμαζα από μικρός και τότε που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Έτυχε και αγωνιζόμαστε μαζί φέτος και βλέπω ότι είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι Σκανδιναβός, όμως έχει κάτι το ιδιαίτερο, που δεν έχουν πολλοί Σουηδοί. Είναι θέμα χρόνου να φύγει από την πατρίδα. Καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά, έχει μεγάλο πνευμόνι, ματώνει για τη φανέλα και είναι σκυλί στο γήπεδο. Έτσι διευκολύνει κι εμένα που παίζω δεξιά στην τριάδα της άμυνας. Αν δει κανείς τα στατιστικά του κάθε ποδοσφαιριστή μετά το ματς, βλέπεις ότι ο Σούντγκρεν κάνει τα περισσότερα χιλιόμετρα κάθε φορά».

Για το φλερτ του με τον Άρη: «Μου είπε: ‘Θα σου πω κάτι αλλά μη το πεις σε κανέναν. Έχω ενδιαφέρον από την Ελλάδα, από την Θεσσαλονίκη’. Λέω από μέσα μου: ‘Καλύτερα να πει από τον Άρη, παρά από τον ΠΑΟΚ’, με ρώτησε διάφορα, για την πόλη και για την ομάδα. Έχω μεγαλώσει Αρειανός εγώ, υποστηρίζω την ομάδα και φοράω και τα κιτρινόμαυρα τώρα στην ΑΙΚ. Είναι στο πικ της καριέρας του τώρα. Κι εγώ αισθάνομαι ώριμος εδώ και δυο-τρία χρόνια. Μου λέει πως του αρέσει η Ελλάδα, θέλει να πάει εκεί. Ήθελε από τον Γενάρη, απογοητεύτηκε που δεν έκατσε η μεταγραφή. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει όμως».

Για τον Κάλε Χόλμπεργκ: «Εγώ γύρισα πέρυσι στο Σουηδικό πρωτάθλημα, χθες ήταν το πρώτο ματς που έπαιξα αντίπαλός του. Τον έχω παρακολουθήσει, το ξέρω το Σουηδικό πρωτάθλημα άλλωστε. Είναι παίκτης-εκτελεστής. Μέσα από την περιοχή δεν χάνει γκολ, και με το κεφάλι και με το πόδι. Γενικότερα οι Σουηδοί είναι μαχητές, δουλεύουν σκληρά. Το 2016 πήγε στην Γιόνσεπινγκ και αμέσως μετά βγήκε πρώτος σκόρερ. Έχει δείξει πράγματα. Πέρυσι ήμουν εντελώς αλλού, δεν παρακολουθούσα αλλά από όσο ξέρω μπορεί να κάνει τη διαφορά, μοιάζει με τον Μάρκους Μπεργκ».

Για το δικό του μέλλον στο ποδόσφαιρο: «Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έρθω κι εγώ κάποια στιγμή στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από