ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Γιακουμάκης, προπονήθηκε ο Σακόρ

Ο νεαρός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα ο Σακόρ προπονήθηκε κανονικά - Τι γίνεται με τους τραυματίες.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/4, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και αποφασίστηκε για προληπτικούς να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του νεαρού στράικερ δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μία ακόμα μέρα επίσης ο Βαγιεμπά Σακόρ. Από εκεί και πέρα οι Μάρκο Μιχόγεβιτς, Γιάννης Δερμιτζάκης, Δημήτρης Κομεσίδης προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία. Αντίθετα, ο Έρικ Πέρσον προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Τάσος Παπάζογλου και Γιώργος Στρέζος συμμετείχαν σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί της Παρασκευής (12/4) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από