ΟΦΗ: Κρίνεται του Γιακουμάκη ενόψει ΟΑΚΑ

Ο Ελληνας επιθετικός ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό - «Μέσα» οι Ναμπί, Πέρσον και Δερμιτζάκης.

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ακολουθεί για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

O Έλληνας επιθετικός ανέβασε μεν ρυθμούς, αλλά δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στην αποστολή για τον αγώνα με το Τριφύλλι θα κριθεί οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου. Ο Χάιμε Βέρα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον νεαρό στράικερ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα «σφίξει» τα δόντια και θα ταξιδέψει κανονικά στην Αθήνα για το παιχνίδι με τους Πράσινους.

Από εκεί και πέρα, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και οι Έρικ Πέρσον, Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ ο Γιώργος Στρέζος συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ο Βαγιεμπά Σακόρ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Δημήτρης Κομεσίδης και Τάσος Παπάζογλου. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς προπονήθηκε στο γυμναστήριο.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 14:45 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4), μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από