Προανήγγειλε «σκούπα» στο ροστερ ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης εξοργίστηκε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, με τον τεχνικό των πράσινων να προαναγγέλλει μέσω δηλώσεών του το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ με 3-1. Μπορεί οι Κρητικοί να αγωνίζονταν για την επιβίωσή τους και ο Παναθηναϊκός να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά η εμφάνιση των πράσινων ήταν πραγματικά απογοητευτική.

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε τα συναισθήματα αλλά ούτε και τις σκέψεις του on camera δηλώνοντας πως θα υπάρχει αξιολόγηση και εκκαθάριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με την Πράσινη, ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πως υπάρχουν ποδοσφαιριστές με… ταβάνι χαμηλότερο του αναμενόμενου για αυτό θα πρέπει να υπάρξει έναν γερό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ το καλοκαίρι.

Ωστόσο όλα θα κριθούν από δύο σημαντικές παραμέτρους που δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Πρόκειται για την επικύρωση της άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και η γνωστοποίηση του μπάτζετ του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν που αναμένεται να γνωστοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από