Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική της Super League, με τον ΠΑΟΚ να κατακτάει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Αγωνία μέχρι τέλους για τη μάχη της... ουράς.

Η 29η στροφή του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα και τον ΠΑΟΚ να κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 στην Τούμπα του Λεβαδειακού.

Ο Δικέφαλος του βορρά επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και φυσικά όλη η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς πρωταθλητή. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Λαμίας με 3-1, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Λάρισα, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι με 2-0 τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1.

Τέλος, μεγάλη παραμένει η αγωνία στη «μάχη» του υποβιβασμού, αφού ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και δεν σώθηκαν ακόμα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, όμως διατηρεί ελπίδες για την παραμονή, αρκεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στους Ζωσιμάδες. Στην Ξάνθη η ακριτική ομάδα επικράτησε με 2-0 του υποβιβασμένου Απόλλωνα και ανέβηκε στους 32 βαθμούς εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0
Λαμία – Ολυμπιακός 1-3
ΑΕΚ – Λάρισα 0-1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0
Παναιτωλικός – Άρης 1-2
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Λάρισα – Ολυμπιακός
Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία
Άρης – Ξάνθη
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Η βαθμολογία της Super League:

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1120026746957508608

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από