«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Ματιέ»

To10.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Ολυμπιακός δέχθηκε πρόταση για τον Ζερεμί Ματιέ της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας και κάποια 24ωρα αργότερα Μέσα του εξωτερικού επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ.

Οι πληροφορίες του «10», πριν από τρία 24ωρα, ανέφεραν πως το όνομα του Ζερεμί Ματιέ έχει πέσει για τα καλά στο τραπέζι του Ολυμπιακού και μάλιστα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των Πειραιωτών. Έκτοτε, δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έρχονται να επιβεβαιώσουν το εν λόγω ρεπορτάζ.

Το όνομα του Ματιέ δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τους Ερυθρόλευκους. Το καλοκαίρι του 2017, όταν ο διεθνής Γάλλος στόπερ είχε μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο ο τότε τεχνικός της ομάδας, Μπεσνίκ Χάσι, επέμενε για την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Φέτος ωστόσο οι συνθήκες φαίνονται πιο… ώριμες για να πραγματοποιηθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο έμπειρος Γάλλος αμυντικός σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από το εξωτερικό, βρίσκεται κοντά στο Λιμάνι, όντας πολύ θετικός στην προοπτική της μετακόμισης του στον Πειραιά, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην οποία ανήκει φαίνεται πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην παραχώρησή του.

«Ο Ζερεμί Ματιέ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης ενδιαφέρεται γι αυτήν την ευκαιρία. Η πορτογαλική ομάδα δεν θα εναντιωθεί στην παραχώρησή του», αναφέρει συγκεκριμένα το tweet του Yahoo Sport France, σχετικά με την υπόθεση.

https://twitter.com/YahooSportFR/status/1122881965135474688?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1122881965135474688&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gavros.gr%2Farticle%2Fpodosfairo%2F281983-konta-ston-olympiako-o-matie

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την τρέχουσα σεζόν ο Ματιέ έχει αγωνιστεί σε συνολικά 28 παιχνίδια (2.411 λεπτά) με τη φανέλα της ομάδας της Σπόρτινγκ, έχοντας σημειώσει τρία γκολ.

Μάλιστα, ο λόγος που οι συμμετοχές του δεν είναι περισσότερες, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκε από δύο τραυματισμούς τον Αύγουστο και τον Ιανουάριο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από συνολικά 17 ματς της ομάδας του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από