Το colpo grosso της Βίλεμ με τον Παυλίδη και οι «προτάσεις» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Το μεγάλο κόλπο της Βίλεμ με την αγορά του 20χρονου Βαγγέλη Παυλίδη και οι «προτάσεις» των Ολλανδών σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Για όσους παρακολουθούσαν τον δανεισμό του Βαγγέλη Παυλίδη στη Βίλεμ, η ανακοίνωση αγοράς του το βράδυ της Δευτέρας (29/04) δεν προκάλεσε ουδεμία έκπληξη. Δεν ήταν δα και μυστικό ότι οι Ολλανδοί θα αγοράσουν τα δικαιώματά του από την Μπόχουμ.

Η γερμανική ομάδα είχε δανείσει τον νεαρό επιθετικό στους Ολλανδούς τον Ιανουάριο του 2019 και εκ τότε έχει συνολικά 29 συμμετοχές με την ομάδα, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει έξι τέρματα και έχει μοιράσει εννέα ασίστ αποτελώντας με τον έτερο δανεικό – από τον Ολυμπιακό- Μάριο Βρουσάι ένα εκρηκτικό, νεανικό δίδυμο!

Η ρήτρα του Παυλίδη ανερχόταν στα 200.000 ευρώ και οι Ολλανδοί δεν έχασαν την ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους… περιουσιακό στοιχείο και να αποφασίζουν μόνοι τους πως θα εκμεταλλευτούν την εξέλιξή του. Ο 21χρονος επιθετικός, διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές Ελλάδας, υπέγραψε λοιπόν νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βίλεμ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Βέβαια, οι Ολλανδοί απέκτησαν τα δικαιώματα του μικρού, φιλοδοξώντας το καλοκαίρι…να τον πουλήσουν αλλού. Γιατί όχι στην Ελλάδα. Ήδη, ο ταλαντούχος άσος έχει προταθεί από τη Βίλεμ στους δύο… μεγάλους του πρωταθλήματος της χώρας μας. Σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δηλαδή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως προτάθηκε και στην ΑΕΚ.

Η οικονομική πολιτική της Ένωσης όμως, δύσκολα επιτρέπει τέτοια σενάρια, καθώς οι Ολλανδοί αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ για ένα τέτοιο deal.

Ο γεννημένος τον Νοέμβριο του 1998 θηριώδης φορ (ύψους 1,86), πριν μετακομίσει στο Τίλμπουργκ τον περασμένο Ιανουάριο, ανήκε στην οικογένεια της Μπόχουμ από το 2015, όταν τον απέκτησε 16 χρονών από την Ακαδημία της Θεσσαλονίκης Μπέμπηδες 2000.

Από κει και πέρα, είχε συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της Μπόχουμ, έκανε ένα πέρασμα από την δεύτερη ομάδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κι έχει στο… διαβατήριό του και τέσσερις συμμετοχές στην Bundesliga 2. Συνολικά το κοντέρ γράφει 104 συμμετοχές, 37 τέρματα και 27 ασίστ πριν καν κλείσει τα 21 χρόνια ζωής…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από