Τσίπρας: «Μικρό το Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ»

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Σαμαρά στις Αχαρνές Ηρακλείου.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στο Ηράκλειο από το πρωί της Πέμπτης όπου είναι σε εξέλιξη η περιοδεία του Πρωθυπουργού και το μεσημέρι βρέθηκε στις Αρχάνες όπου τον δεξιώθηκε ο Δήμαρχος του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης. Σε αντίθεση με ότι γράφτηκε νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας δεν συναντήθηκε τυχαία με τον Γιώργο Σαμαρά καθώς το ραντεβού είχε κλειστεί αρκετές ημέρες πριν.

Κατά την διάρκεια του τετ α τετ του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Σαμαρά, ο Πρωθυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στον ΟΦΗ ρωτώντας τον συνέχεια για την ομάδα.

Μάλιστα σε μια αποστροφή του λόγου του, ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ για την χωρητικότητα του «Γεντί Κουλέ» και για το πόσο κόσμο χωράει το γήπεδο του ΟΦΗ. Αστειευόμενος ο Πρωθυπουργός είπε στον Γιώργο Σαμαρά πως «το γήπεδο είναι μικρό για μια ομάδα με την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ. Που να χωρέσει τόσος κόσμος μέσα στο γήπεδο;».

Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση από την πλευρά του Αλέξη Τσίπρα ήταν πως ο Πρωθυπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, όντας ποδοσφαιρόφιλος και ο ίδιος.

Πηγή: www.athleticradio.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από