Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση ο Κουλιμπαλί, μπήκε ο Βέργος

Ο Αφρικανός αμυντικός ακολούθησε χαλαρό πρόγραμμα. Ο Δώνης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Αφρικανός αμυντικός δεν έχει κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, στο ματς με τον Παναιτωλικό, ίσως να μην αγωνιστεί. Αντίθετα, επέστρεψε ο Νίκος Βέργος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Εκτός προπόνησης έμειναν ο Μπουζούκης, που εκτός του γνωστού προβλήματος στους κοιλιακούς ταλαιπωρείται από ίωση. Οι Μαυρομμάτης, Άλτμαν, Σέχου, Ξενόπουλος, παράλληλα, γυμνάστηκαν μόνοι τους. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις πέντε εναντίον δύο και κατόπιν οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο Γιώργος Δώνης στον τελευταίο αγώνα της σεζόν αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς. Ούτως ή άλλως, υπάρχουν και οι απουσίες των τιμωρημένων Κουρμπέλη, Ινσούα, Οικονόμου, Δώνη.

Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κότσαρης, Πούγγουρας, Στάικος, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Αρμενάκας, ενώ δεν αποκλείεται στη διάρκεια του ματς να δούμε ορισμένους παίκτες όπως οι Αθανασακόπουλος, Αποστολάκης, Παντελάκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από