Η μεγάλη έκπληξη του Βασίλη στον Πασχαλάκη (vid)

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ άνοιξαν την αγκαλιά τους για τους μικρούς Βασίλη και Αλέξανδρο στην προπόνηση του Σαββάτου.

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη δέχθηκαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση του Σαββάτου. Οι μικροί Βασίλης και Αλέξανδρος, βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά τα ινδάλματα τους και ιδιαίτερα τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Όπως ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πριν λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκε τον Βασίλη στην Παιδοογκολογική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο Βασίλης είχε υποσχεθεί στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ ότι μόλις μπορέσει θα ανταποδώσει την επίσκεψη. Σήμερα το πρωί το αγωνιστικό τμήμα δέχθηκε μία έκπληξη πριν την προπόνηση! Μαζί με τον Βασίλη ήταν εκεί και ο φίλος μας ο Αλέξανδρος, ο αδερφός του αδικοχαμένου Χρήστου».

Έκπληξη στην προπόνηση – PAOK TV

Πριν λίγο καιρό ο Αλέξανδρος #Paschalakis επισκέφθηκε τον Βασίλη στην Παιδοογκολογική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Ο Βασίλης είχε υποσχεθεί στον #TheGoldkeeper ότι μόλις μπορέσει θα ανταποδώσει την επίσκεψη. Σήμερα το πρωί το αγωνιστικό τμήμα δέχθηκε μία έκπληξη πριν την προπόνηση! Μαζί με τον Βασίλη ήταν εκεί και ο φίλος μας ο Αλέξανδρος, ο αδερφός του αδικοχαμένου Χρήστου #PAOKFamily #MoreThanFootball

Δημοσιεύτηκε από PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από