Με Βέλεθ, Τόνσο και Ανάκογλου η αποστολή του Άρη για το ματς με την Ξάνθη (pic)

Ο Ισπανός που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού είναι μέσα στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη για το αυριανό παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 7 μ.μ.), ενώ επιστρέφουν και οι δυο μέσοι.

Η αποστολή του αυριανού τελευταίου αγώνα της σεζόν για τον Άρη με αντίπαλο την Ξάνθη (05/05, 7 μ.μ.) ανακοινώθηκε από τον Σάββα Παντελίδη μετά την τελική προπόνηση το απόγευμα.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Φραν Βέλεθ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες, όσο και ο Μάρτιν Τόνσο, αλλά και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μετά από σχεδόν δυο χρόνια.

Οι 18 ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα περάσουν το βράδυ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Rose, Tonso, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Ανάκογλου».

🚌 Αυτή είναι η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη:#ARISXAN @super_league_gr #arisfc #theSquad

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από