«Η Φενέρ στην Αθήνα για Φορτούνη»

Δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της Φενέρ, Νταμιάν Κομολί ήρθε στην χώρα μας για τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Ο Κώστας Φορτούνης πραγματοποίησε μια σούπερ χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον διεθνή μέσο των πειραιωτών.

Μια από αυτές είναι και η Φενέρ, με τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου να αναφέρονται συχνά πυκνά στο ενδιαφέρον της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τον αρχηγό των πειραιωτών.

Η εφημερίδα Fanatic μάλιστα αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ πως άνθρωπος της τουρκικής ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής, Νταμιάν Κομολί έκανε ταξίδι στην Ελλάδα για τον Κώστα Φορτούνη.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Κομολί έκανε ταξίδι στην χώρα μας για επαφές με την διοίκηση του Ολυμπιακού, για τον διεθνή άσο των πειραιωτών.

Στην γειτονική χώρα τα δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για προσπάθεια της Φενέρ να αποκτήσει τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού με 7-8 εκατ. ευρώ αλλά είναι ξεκάθαρο πως οι ερυθρόλευκοι δεν σκέφτονται την παραχώρηση του παίκτη ούτε με τα διπλά λεφτά από αυτά που γράφουν οι Τούρκοι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από