Πλατανιάς : Μόνο έτσι επιστρέφει ο Γιακουμάκης

Δύσκολη φαντάζει η επιστροφή (με τη μορφή δανεισμού) του Γιώργου Γιακουμάκη στον Πλατανιά, ενόψει Ιανουαρίου, με την ομάδα των Χανίων να έχει πάντα τον πρώτο λόγο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφήνοντας τον Πλατανιά για την ΑΕΚ. Όμως, ο νεαρός φορ στην Ένωση δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ και ο πρόσφατος τραυματισμός του τον άφησε πίσω.

Από την άλλη η ομάδα της Κρήτης θέλει κάποιον με τις δικές του αρετές για την επίθεσή της, μιας και εκεί αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι για τους Χανιώτες ότι ο τεχνικός του συλλόγου, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με πολλούς μάνατζερ, ώστε να βρει ποδοσφαιριστές, ενόψει Ιανουαρίου.

Ένας από αυτούς σίγουρα είναι και ο Γιακουμάκης με τον Πλατανιά να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που η ΑΕΚ θέλει να τον δώσει (κάτι που είχαν συμφωνήσει προφορικά οι δύο σύλλογοι το περασμένο καλοκαίρι όταν και ολοκληρώθηκε η μεταγραφή) σε κάποια ομάδα δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, κάτι τέτοιο για την ώρα μοιάζει απίθανο, αφού η Ένωση έχει πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και για την επίθεσή της διαθέτει μόνο δύο επιθετικούς (Αραούχο- Λιβάγια).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από