Το πλάνο του Άρη για Ολλανδία

Από εβδομάδα ανακοινώνεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα με τα φιλικά της κίτρινης ΠΑΕ.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Άρης θα κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία του επί ολλανδικού εδάφους. Η αναζήτηση για το κατάλληλο προπονητικό κέντρο είχε ξεκινήσει πριν ακόμη ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των κίτρινων για τη σεζόν 2018-19 και είχαν εξεταστεί περιοχές από Γαλλία και Βέλγιο, ωστόσο κέρδισε και πάλι η Ολλανδία.

Να σημειωθεί ότι σε ισχύ είναι η υπογεγραμμένη συμφωνία με την εταιρία που χειρίστηκε την περσινή προετοιμασία στο Μπόσενχοοφτ.

Τα υποψήφια προπονητικά κέντρα είναι δυο και επικρατέστερο φαίνεται να είναι αυτό κοντά στο Άρνεμ. Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι κοντά στο κατάλυμά τους, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες από παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Το οριστικό πρόγραμμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ την επόμενη εβδομάδα. Η διάρκεια αναμένεται να είναι από 1 ως 13 Ιουλίου περίπου, καθώς στις 25 του ίδιου μήνα ο Άρης δίνει ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ πιθανότατα θα οριστούν και συνολικά τέσσερις φιλικοί αγώνες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από