Παναθηναϊκός : Συναντήθηκε με τον Γραμμένο ο Κωνσταντίνου

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και συζήτησαν το θέμα της αδειοδότησης του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητήσουν το ζήτημα της αδειοδότησης των πρασίνων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, ο πρόεδρος του τριφυλλιού πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενος από την Αθηνά Μπαλωμένου σε μια συνάντηση διάρκειας τουλάχιστον τριών ωρών.

Η συζήτηση με τον Βαγγέλη Γραμμένο είχε να κάνει με την άδεια να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, διότι σύμφωνα με απόφαση της Super League όσες ομάδες δεν αδειοδοτούνται υποβιβάζονται αυτομάτως στη Football League.

Στην συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ειπώθηκε μεταξύ άλλων, αν η UEFA δέχεται στον κανονισμό αδειοδότησης την αποπληρωμή χρεών των ΠΑΕ σε 120 δόσεις, βάσει του νόμου περί εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων που είναι σε ισχύ στην Ελλάδα. Ο Βαγγέλης Γραμμένος συμφώνησε για αυτή τη συμφωνία, όμως στο τριφύλλι περιμένουν να δουν αν θα τηρήσει και η UEFA παρόμοια στάση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από