Είχε διώξει τον Μιλιβόγεβιτς, αλλού θα κόλλαγε;

Ο Μπέσνικ Χάσι ήταν αυτός που είχε διώξει τον Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ, θεωρώντας πως ο Σέρβος δεν κάνει τη διαφορά

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι αναμφίβολα από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού απ’ τη στιγμή που ο Τάκης Λεμονής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων. Ο Ιρανός έχει πάρει τα πάνω του, είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και πλέον θεωρείται ο βασικός σέντερ φορ των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο προηγούμενος προπονητής του Ολυμπιακού, Μπέσνικ Χάσι δεν υπολόγιζε τον Ιρανό και σ’ αυτό το θέμα άλλωστε στάθηκε στη συνέντευξη του στο ΦΩΣ και ο αντιπρόεδρος των πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο Χάσι είχε αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ανσαριφάρντ, αλλά να ήταν μόνο αυτό. Ο πρώην τεχνικός της ομάδας του Πειραιά δεν είχε στα πλάνα του ούτε τον Πάπε Σισέ, τον οποίο επίσης άφησε εκτός λίστας για τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα μαγικά του Χάσι δεν είχαν να κάνουν όμως μόνο με τον Ολυμπιακό, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ποιος ήταν ο προπονητής που δεν ήθελε τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Άντερλεχτ. Ο Χάσι ήταν αυτός που έκρινε ότι ο Σέρβος μεσοαμυντικός δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα των Βρυξελλών.

Ήταν ένα μεγάλο δώρο για τον Ολυμπιακό ο οποίος απέκτησε τον παίκτη και όλοι είδαν την εξέλιξη που είχε ο διεθνής άσος της Κρίσταλ Πάλας.

Αν κρίνει κάποιος απ’ αυτές και μόνο τις επιλογές του Χάσι, τότε μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι είχε αλάνθαστο κριτήριο.

Ούτε είναι επίσης τυχαίο πως σχεδόν όλοι οι πρώην παίκτες της Άντερλεχτ και της Λέγκια Βαρσοβίας έχουν μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον Χάσι. Όσο για τους Βέλγους δημοσιογράφους. Και τι δεν έχουν γράψει απ’ την ημέρα που ο Αλβανός τεχνικός αποχώρησε από την Άντερλεχτ.

Και για να μην ξεχνά κανείς, ο Ανσαριφάρντ και ο Σισέ δεν του έκαναν, αλλά του έκανε ο Μίλιτς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από