ΠΑΟΚ: Έρχεται ο μάνατζερ του Βαρέλα, πέφτουν οι υπογραφές

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται σήμερα ο μάνατζερ του Φερνάντο Βαρέλα, Αντόνιο Τεσέιρα, προκειμένου να μπει ο επίλογος στην ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου αμυντικού.

Happy end έχουμε στο σήριαλ της παραμονής του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ το οποίο ήρθε την Δευτέρα (27/5) το βράδυ. Η υπόθεση είναι αλήθεια πέρασε από 40 κύματα και κράτησε για 5 μήνες με πολλά και δύσκολα επεισόδια. Τελικά ΠΑΟΚ και Φερνάντο Βαρέλα θα πορευτούν μαζί μέχρι το 2022 ύστερα από απόφαση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του, Αντόνιο Τεσέιρα, που έψαχνε ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του ο 32χρονος αμυντικός, για να πέσουν και οι υπογραφές στην ανανέωση συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Μετά και την συνάντηση που είναι ο έμπειρος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι με την οικογένεια Σαββίδη για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του οι ετήσιες πάγιες απολαβές του θα φτάσουν το 1.150.000 ευρώ. Αν προσθέσει κανείς και τα μπόνους οι απολαβές θα εκτοξευτούν κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Η κίνηση αυτή του Ιβάν Σαββίδη να επενδύσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να μείνει ο Βαρέλα στην Τούμπα ερμηνεύτηκε από τους στενούς συνεργάτες του ως μια πολύ πειστική απάντηση προς όσους προσπαθούσαν να αμφισβητήσουν τον ίδιο. Ότι μετά την κατάκτηση του νταμπλ δεν θα ήταν το ίδιο ζεστός. Ο Σαββίδης, παραμένει αρωγός αυτής της προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 βάζοντας για μια ακόμα φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από