Κέρκυρα : Κοντά σε Γκράσι και Μυτίδη

Η Κέρκυρα βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου, του Ντάβιντε Γκράσι και του Νέστορα Μυτίδη.

Η Κέρκυρα πλησιάζει στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα ονόματα αυτών είναι Νέστορας Μυτίδης και Νταβίντε Γκράσι.

Ο Νέστορας Μυτίδης βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Φαίακες από τις αρχές του μήνα. Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας έχει συμβόλαιο με την ομάδα του μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και κατά πάσα θα αποκτηθεί ως δανεικός.

Όσον αφορά τον Γκράσι, ο 31χρονος Ιταλός στόπερ αγωνίζεται στην Νέα Σαλαμίνα και έχει ωστόσο, θέλει από τώρα να μείνει ελεύθερος μολονότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Με το που ο Γκράσι αποχωρήσει από την κυπριακή ομάδα θα μεταβεί κατευθείαν στο νησί των Επτανήσων για λογαριασμό του κερκυραϊκού συλλόγου.

Τη φετινή σεζόν ο Γκράσι έχει αγωνιστεί 11 φορές με τη Νέα Σαλαμίνα, όλες βασικός πετυχαίνοντας 1 γκολ. Συνεπώς, αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα είναι μια σημαντική προσθήκη για την Κέρκυρα.

Δείτε ορισμένα highlights του Ιταλού αμυντικού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από