ΠΑΟΚ: «Θα κάνει και δεύτερο νταμπλ φέτος ο Βιεϊρίνια;»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει τεράστιες διαφορές στις ψηφοφορίες του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της ομάδας αλλά και του καλύτερου γκολ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προηγείται και μάλιστα με διαφορά στους διαγωνισμούς του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP και του «Best Goal» της σεζόν της ομάδας.

«Θα έχουμε κάποια ανατροπή ή ο αρχηγός θα κάνει και δεύτερο νταμπλ φέτος;», αναρωτιέται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα social media καθώς και οι δύο ψηφοφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Φαίνεται όμως ότι ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να χάσει ούτε αυτό το νταμπλ…

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Δικέφαλου, ο Βιεϊρίνια προηγείται έχοντας μαζέψει το  55,27% των ψήφων έως τώρα και πολύ πιο πίσω ακολουθούν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με 12,83%, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με 9,67% και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 7,75%.

Στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τη σεζόν που πέρασε, ο Πορτογάλος αρχηγός προηγείται με ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό έχοντας μαζέψει το 61,98% για την γκολάρα που πέτυχε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό από 35 μέτρα απόσταση!

Ακολουθεί το γκολ του Άκπομ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ με 10,32%, το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια στην Τρίπολη με 8,29% και το τέρμα του Κάνιας με τη Βασιλεία με 7,39%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από