Μόνο αν περισσέψουν χρήματα, θα πάει και σ’ εναλλακτικές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε και τερματοφύλακα και δεύτερες λύσεις και σε άλλες θέσεις, αλλά προς το παρόν προχωρά τις προτεραιότητες.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα κάνει 4-5 μεταγραφές. Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας χωρίς να προσδιορίσουν ποσότητα, μίλησαν για ενίσχυση σε κάθε γραμμή.

Είναι γνωστό ότι θα αποκτηθεί ένας στόπερ, ένας χαφ, ένας εξτρέμ κι ένας φορ. Ιδανικά θα ήθελαν δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο μέσους και δύο ακραίους επιθετικούς, αφού φεύγουν οι Μουνιέ, Άλτμαν, ενώ και ο Αρμενάκας φαίνεται ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνεται και για γκολκίπερ. Αλλά έτοιμο, ικανό να προσθέσει έντονο συναγωνισμό στον Διούδη.

Το «τριφύλλι» είχε επαφές με τον Μάριο Σιαμπάνη, που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά κρίθηκε σκόπιμο να μην αποχωρήσει ο πιο δοκιμασμένος Κότσαρης για να έρθει ένας ταλαντούχος, αλλά άπειρος γκολκίπερ. Οι «πράσινοι», άλλωστε, δεν είχαν και τα χρήματα να τον δελεάσουν σε σχέση με άλλες ομάδες…

Είναι χαρακτηριστικό ότι προτάθηκε ο Στρέζος του ΟΦΗ, όμως, στον Παναθηναϊκό δεν ασχολήθηκαν και δεν θ’ ασχοληθούν με την υπόθεση. Προτάθηκε, ωστόσο, διότι στη πιάτσα των μάνατζετ γνωρίζουν ότι αν υπήρχε ένας διαθέσιμος γκολκίπερ, που να είναι φτηνός και πιο ποιοτικός κι έτοιμος από τον Κότσαρη, τότε το «τριφύλλι» σαφώς και θα εξέταζε την περίπτωση.

Ο τερματοφύλακας, όμως, αποτελεί εναλλακτική λύση. Δεν είναι προτεραιότητα, δεν είναι σε θέση που καίγεται άμεσα η ομάδα. Γι’ αυτό θα γίνουν οι 4-5 απαραίτητες κινήσεις και αν περισσέψουν χρήματα από τις επεκτάσεις συμβολαίων, από τις αποζημιώσεις κι αν έρθουν χρήματα κι από μία πώληση, τότε ναι, ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να ενισχυθεί και σε άλλες θέσεις και να προσθέσει περισσότερη ποιότητα και βάθος στο έμψυχο δυναμικό του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από