Η αποκάλυψη του Λουτσέσκου για τη στήριξη του Σαββίδη

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποκάλυψε στην πατρίδα του με ποιον τρόπο τον στήριξε ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη σεζόν στον Δικέφαλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραμένει στη Ρουμανία όπου έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό μετά την τεράστια επιτυχία του με τον ΠΑΟΚ, να κατακτήσει φέτος αήττητος το πρωτάθλημα στην Ελλάδα αλλά να φτάσει και μέχρι το νταμπλ, αφού ο Δικέφαλος πήρε και το Κύπελλο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την εξαιρετική σχέση που έχει με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον Ιβάν Σαββίδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τον στήριξε μπροστά σε όλη την ομάδα, κατά την διάρκεια της πρώτη του σεζόν (2017-18) στους νταμπλούχους!

Αναλυτικά ο Λουτσέσκου τόνισε: «Ο Ιβάν Σαββίδης είναι προστάτης του ΠΑΟΚ. Επενδύει πολλά χρήματα για να φέρει παίκτες. Θέλω να σας πω ένα περιστατικό. Όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ δεν ξεκινήσαμε καλά. Μετά από μια ισοπαλία εκτός έδρας έγινε μια γιορτή, όπου ήταν παρών και ο Ιβάν Σαββίδης.

Εκεί, μίλησε μπροστά σε όλους, παίκτες, μέλη της ομάδας και της διοίκησης, και τους είπε: «Ο Ράζβαν είναι ο προπονητής μας, πρέπει όλοι να είστε δίπλα του, να τον βοηθάτε και να τον σέβεστε. Αν κάποιος δεν το κάνει αυτό, θα φύγει». Ήταν πολύ σαφής, από τότε άρχισε η ομάδα να ανεβαίνει!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από