Πάει για κόλπο με Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ (vids)

Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αυτή του Κροάτη μέσου της Μπενφίκα, Φίλιπ Κροβίνοβιτς φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή καθώς έχει διακρίνει το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ στην θέση.

Έτσι ανεξάρτητα από την περίπτωση του Ζεράλδες που η ΑΕΚ δεν την εγκαταλείπει παρά τις δυσκολίες της, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Έτσι σύμφωνα με την «Sportday» η Ένωση κινείται για την απόκτηση του κεντρικού χαφ της Μπενφίκα Φίλιπ Κροβίνοβιτς μετά από εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο 24χρονος Κροάτης επιτελικός μέσος, αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στους «Αετούς» οι οποίοι τον απέκτησαν από την Ρίο Αβες το καλοκαίρι του 2017 έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Η αξία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα η ΑΕΚ θα κινηθεί για την αγορά του χωρίς να αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο αν βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα αλλιώς θα επιδιώξει να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν για του χρόνου.

Με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, ο Κροάτης μέσος, μετράει σε δύο χρόνια 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Δείτε τον Κροβίνοβιτς εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από