Ανατροπή στα δεδομένα για Γιέφτοβιτς σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ

Δεύτερες σκέψεις από τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα για παραμονή του 25χρονου εξτρέμ στην ομάδα.

Το όνομα του Μίλαν Γιέφτοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Άρη και οι συζητήσεις για την απόκτησή του είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μέχρι στιγμής, η αποχώρησή του από τον Ερυθρό Αστέρα θεωρούνταν βέβαιη όμως αυτό ενδεχομένως και να αλλάξει.

Όπως μεταφέρει η σερβική ιστοσελίδα telegraf.rs, ο προπονητής Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκέφτεται να βάλει φρένο σε πιθανή μεταγραφή του 25χρονου εξτρέμ, καθώς τον θέλει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν με αυξημένο χρόνο συμμετοχής.

Μεγάλο ρόλο στη μεταστροφή του φαίνεται να έπαιξε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ραπίντ Βιέννης για τον Βέλικο Σίμιτς, καθώς αν τελικά μετακομίσει στην Αυστρία θα περιοριστούν οι διαθέσιμες λύσεις του.

Πάντως ο Άρης έχει μεν καταθέσει πρόταση για τον Γιέφτοβιτς αλλά παράλληλα εξετάζει και εναλλακτικές περιπτώσεις παικτών για τη δεξιά του πτέρυγα. Αυτή είναι άλλωστε η πλευρά που τον ενδιαφέρεται να ενισχύσει, αφού από τα αριστερά διαθέτει τον Ντάνιελ Λάρσον, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα που προέρχεται από επέμβαση για αποκατάσταση ρήξης χιαστού θα επιστρέψει στις προπονήσεις από τον Αύγουστο και θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από