Πέδρο Μαρτίνς: Τρίτος κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός στην Ευρώπη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βρέθηκε στην τρίτη θέση της λίστας με τους καλύτερους Πορτογάλους τεχνικούς της Γηραιάς Ηπείρου

Η πορτογαλική ιστοσελίδα Goalpoint.pt δημιούργησε μια λίστα με κορυφαίους Πορτογάλους προπονητές στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της σεζόν που ολοκληρώθηκε!

Ανάμεσα στους διακριθέντες και ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση έχοντας συγκεντρώσει 1.420 πόντους.

Ο έμπειρος κόουτς, στο πρώτο του βήμα εκτός Ιβηρικής, κατάφερε να χτίσει από το μηδέν ένα σύνολο, να του μεταβιβάσει την φιλοσοφία του και παρότι η ομάδα του Πειραιά δεν κατέκτησε κάποιο τρόπαιο, ο Μαρτίνς κέρδισε κάτι μη μετρήσιμο, την εμπιστοσύνη διοίκησης και κόσμου.

Η δουλειά του στην ομάδα του Πειραιά, χαίρει της πλήρους αναγνώρισης των συμπατριωτών του που τον τοποθέτησαν στην ιδιαιτέρως τιμητική τρίτη θέση, μιας λίστας όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι στην 13η θέση!

Στην κορυφή της λίστας είναι ο Ρουί Αλμέιδα και δεύτερος ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.  Στην 4η θέση ο Πάουλο Φονσέκα, στην 5η ο Ζοσέ Γκόμες και στην 6η ο Ρικάρντο Τσέου.

Ο νυν τεχνικός της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο,είναι στην 17η θέση, πάνω από τον πρώην Ερυθρόλευκο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αξίζει να αναφέρουμε ότι 11ος είναι ο Μάρκο Σίλβα που επίσης «θήτευσε» στους Ερυθρόλευκους…

Δείτε την σχετική κατάταξη:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από