Τετ α τετ Μελισσανίδη – Βράνιες

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση με τον Όγκνιεν Βράνιες θέλοντας να επιστήσει την προσοχή του στην εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Ο Βράνιες μετά από έναν σήριαλ που τράβηξε πολύ, κατάφερε να επιστρέψει στο… σπίτι του όπως λέει και ο ίδιος και να αγωνιστεί και πάλι για λογαριασμό της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Την Πέμπτη (20/6) έφτασε στην Ελλάδα και είχε αμέσως ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στα γραφεία της ΠΑΕ. Σύμφωνα με την Live Sport, ο κεντρικός αμυντικός και το αφεντικό της Ένωσης είχαν συνομιλία σε καλό κλίμα. Δεν είναι κρυφή άλλωστε η συμπάθεια και ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει μεταξύ τους.

Ωστόσο ο Τίγρης, γνωρίζοντας το ιδιόρρυθμο του χαρακτήρα του Βόσνιου, τον προειδοποίησε να είναι πολύ προσεκτικός με την συμπεριφορά και να μη γίνει η πηγή προβλημάτων για την ομάδα του.

Από μεριάς του ο ποδοσφαιριστής υποσχέθηκε να είναι προσεκτικός στη συμπεριφορά του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, δίνοντας την υπόσχεση πως θα γίνει ο παλιός καλός (αγωνιστικά) Βράνιες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από