Με κουμπάρο τον Ζέκα το αντίο του Κουτρουμπή

Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού, ο νέος μάνατζερ και η φυσιολογική εξέλιξη μιας υπόθεσης που έχει πάρει καιρό τον δρόμο της…

Γνωστό εδώ και αρκετές εβδομάδες, στην ποδοσφαιρική πιάτσα. Ο Γιώργος Κουτρουμπής ετοιμάζει βαλίτσες από τον Παναθηναϊκό και το κάνει έχοντας στο πλευρό του έναν από τους ισχυρότερους ατζέντηδες του καιρού μας. Ο Κάρλος Γκονσάλβες είναι ο νέος μάνατζερ του. Ο εκπρόσωπος του Σεμπά, του Πάρντο, του Μάρκο Σίλβα και του Πάολο Μπέντο. Ο Γκονσάλβες που την ελληνική αγορά βεβαίως την άνοιξε σε φόντο πράσινο. Με τον Κάρλος Ζέκα να είναι ο πρώτος πραγματικά σημαντικός ποδοσφαιριστής που έφερε στα μέρη μας.

Ο Ζέκα είναι που μεσολάβησε και για τον Κουτρουμπή. Εκείνος τον γνώρισε στον Γκονσάλβες. Και επί της ουσίας εκείνος που του άνοιξε την πόρτα για την επόμενη ημέρα της καριέρας του η οποία θα είναι όπως όλα δείχνουν στην Πορτογαλία. Παράλληλα ο νυν άσος της Κοπεγχάγης μαζί με τον Κουτρουμπή σύστησε στον ατζέντη του και τον Δημήτρη Κουρμπέλη που με τη σειρά του πέρασε στο πελατολόγιο του Γκονσάλβες.

Για την ιστορία: Ο Κουτρουμπής, αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, μόλις 13 μήνες μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2019, με απολαβές 380.000 ευρώ πέρσι και 400.000€ φέτος. Με το Τριφύλλι αγωνίστηκε σε 158 επίσημους αγώνες (με τελευταίο αυτόν της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη), μετρώντας 3 γκολ και 5 ασίστ…

Όσο για τον Γκονσάλβες: Ο Πορτογάλος μάνατζερ ετοιμάζεται για μια ακόμη «καλή» δουλειά στην Ελλάδα. Δικός του ο Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού για τον οποίο ενδιαφέρεται σοβαρά η ΑΕΚ εν όψει Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από