Όπως αναμενόταν οι δύο αμυντικοί έμειναν εκτός για το ματς του Σαββάτου.
Οι Ογκνιέν Βράνιες και Ούρος Τσόσιτς εξακολουθούν να γυμνάζονται ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν. Έτσι, όπως αναμενόταν, τέθηκαν εκτός και για το αυριανό ματς του ΟΑΚΑ με τον Απόλλωνα, με τον Μανόλο Χιμένεθ να μην τους συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.
Πέρα των δύο αμυντικών, εκτός εξακολουθεί να βρίσκεται και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που επίσης γυμνάστηκε σήμερα ατομικά. Όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται από τον ισπανό τεχνικό, που θα έχει ξανά στη διάθεσή του και τον Μάρκο Λιβάγια, που είχε εκτίσει την ποινή του κόντα στην Κέρκυρα.
Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Αραούχο, Γιακουμάκης.