Αυτός είναι ο λόγος της επιστροφής του Στοχ

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ, μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να επιστρέψει στον «δικέφαλο του βορρά».

Ο Μίροσλαβ Στοχ ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ και θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια φορώντας για δεύτερη φορά τη φανέλα του «δικεφάλου του βορρά».

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ήθελε να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό, με τον ΠΑΟΚ να του δίνει αυτή τη δυνατότητα με την πρόταση που του έκανε, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Σλάβια για τα δύο χρόνια που έμεινε εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίροσλαβ Στοχ:

«Είχα μία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, γνωρίζω το κλαμπ και μαζί με την οικογένειά μου αποφασίσαμε να δεχθούμε αυτή την πρόταση. Ήθελα να δοκιμάσω να παίξω στο εξωτερικό για μία ακόμα φορά και η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχω κερδίσει κάποιον τίτλο», είπε αρχικά ο Σλοβάκος και συνέχισε:

«Θα θυμάμαι πάντα τα καλά πράγματα που βίωσα στη Σλάβια. Πέρασα εδώ δύο υπέροχα χρόνια, κερδίσαμε το πρωτάθλημα και δύο φορές το κύπελλο. Ήταν φανταστικά. Το ξεκίνημά μου βέβαια δεν ήταν καλό, αλλά αργότερα έδειξα σε όλους τους οπαδούς πως μπορώ να τα καταφέρω.

Η συμπαράσταση από τους φιλάθλους μας ήταν πάντα φανταστική και στα αλήθεια μου άρεσε πολύ το σύνθημα που έφτιαξαν ειδικά για εμένα. Μεταξύ των ομάδων από την Τσεχία και τη Σλοβακία πάντα υπάρχει κάτι το ξεχωριστό και πιστεύω πως οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πηγαίνουν μαζικά στα παιχνίδια και να υποστηρίζουν την ομάδα. Μαζί, μπορούν να καταφέρουν κάτι πολύ μεγάλο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από