«Ο ΠΑΟΚ δίνει 3 εκ. ευρώ για τον Ιβάνουσεκ»

Σύμφωνα με κροατικά δημοσιεύματα ο Δικέφαλος «κτυπάει» τον 20χρονο διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό της Λοκομοτίβα, Λούκα Ιβάνουσεκ.

Ο ΠΑΟΚ πέταξε νωρίτερα για Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, αλλά παράλληλα συνεχίζονται οι μεταγραφικές αναζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το κροατικό σάιτ «Germanijak.hr», ο Δικέφαλος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του νεαρού Λούκα Ιβάνουσεκ της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Για εβδομάδες το όνομα του Λουκ Ιβάνουσεκ γράφεται για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η ομάδα του «Μάξιμιρ» σχεδιάζει εδώ και καιρό να τον φέρει, αλλά η πρωταθλήτρια Κροατίας, φαίνεται να έχει ένα μεγάλο ανταγωνιστική.

Ο 20χρονος μέσος απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι έτοιμος να προσφέρει 3 εκ. ευρώ κι ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο στο νεαρό διεθνή Κροάτη.

Η διοίκηση της Ντιναμό δε βιάζεται για αυτήν την αγορά. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είναι ο Μάριο Μπράνκο, ένας Πορτογάλος που ήταν στην ίδια θέση και στη Χάιντουκ».

Ο Λούκας Ιβάνουσεκ είναι 20 ετών (γεννημένος στις 26/11/1988) είναι χαφ και επιτελικός μέσος (μπορεί να παίξει και στα πλάγια ή αμυντικός χαφ), έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει ήδη και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών.

Τη σεζόν που πέρασε είχε 34 ματς με 6 γκολ και 5 ασίστ στη Λοκομοτίβα, ενώ παρότι δεν είναι ακόμη ούτε 21 ετών μετράει 89 ματς στην ομάδα του με 9 γκολ και 11 ασίστ!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από