Παναθηναϊκός: Πρώτη με εργομετρικά (pics)

Οι Πράσινοι επέστρεψαν στα… βάσανα, με την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν να περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις.

Την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν ξεκίνησαν στον Παναθηναϊκό, με τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να επιστρέφουν στο «Γ. Καλαφάτης», μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να περνούν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε γκρουπ και υποβλήθηκαν στις απαραίτητες μετρήσεις, οι οποίες έγιναν στο Κορωπί, αλλά και στον «Φιλοκτήτη», που βρίσκεται στην Παιανία. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν το πρωί της Τρίτης, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν.

Στην πρώτη συγκέντρωση θα λάβουν μέρος οι Διούδης, Κότσαρης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Σερπέζης, Τζαβίδας, Σκεντεράι, Αλεξανδρόπουλος, Βαγιαννίδης, ο Γιόχανσον ο οποίος απουσιάζει με άδεια και γυρίζει την Τρίτη, αλλά και οι Μακέντα και Καμπετσής, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη.

Δείτε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού για τα εργομετρικά:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από